Çok Amaçlı Mucize: Huile Prodigieuse®

Çok Amaçlı Mucize: Huile Prodigieuse®

Tsubaki Yağı'nın mucizelerini keşfedin
NUXE tarafından seçilen Tsubaki Yağı yepyeni bir anti-oksidan koruma sistemiyle öne çıkıyor: Mikro düzeyde dağılmış doğal C vitamini. %100 doğal bu C vitamini, yağın oksitlenmeye karşı dayanıklılığını artırıyor. Büyüleyici kokusuyla Huile Prodigieuse® baharla birlikte cildinize ipeksi dokunuş kazandırıyor. Benzersiz dokusu en ufak bir yağlı his bırakmadan yumuşacık bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.
Bu yaz tek bir ürünle ışıltınızı her açıdan çeşitlendirmek için 4 seçeneğiniz var; Huile Prodigieuse® ikonik, Huile Prodigieuse® OR, Huile Prodigieuse® Floral, Huile Prodigieuse® Néroli. Üstelik yaza özel sınırlı sayıda Amour bileklik hediyeli Huile Prodigieuse® ve Huile Prodigieuse® OR ile yazın renklerini üzerinizde taşıyabilirsiniz. 
Huile Prodigieuse® İkonik
Doğal, mükemmel ve olağanüstü
Doğal: %98,1 doğal, mineral yağ ve silikon içermeyen formülüyle Huile Prodigieuse® aynı zamanda anti-oksidan özelliğe sahip E vitamini açısından da zengin.
Mükemmel: Kuru yapısıyla, en ufak bir yapışkan ya da yağlı his bırakmadan cilt tarafından hızlıca emiliyor.
Olağanüstü: Efsanevi kokusunda portakal çiçeği, bergamot, gül, manolya, hindistan cevizi ve vanilya notaları bulunuyor.


Huile Prodigieuse® OR
Huile Prodigieuse® ’ün altın parıltılı versiyonu artık daha yenilikçi, daha değerli ve elbette büyüleyici: %95,5 doğal içeriğiyle cildi besliyor, geride ipeksi bir dokunuş ve parlaklık bırakıyor. Cildiniz ve saçlarınız, ultra ince altın partikülleri ile ışıldıyor. Huile Prodigieuse® OR’u nemlendiricinize veya güneş koruyucunuza katarak tüm sezon ışıldayan bir cildin keyfini sürün.  
Huile Prodigieuse® Floral ile Mis Kokulu Bir Mutluluk Anı 
Floral notaların parlak bir buketi tadında olan bu koku, manolya çiçeklerinin neşeli notalarını içermekte. Bu çiçeksi birleşim beyaz misk bazının greyfurt, limon, portakal ve kalabriya bergamot özlerinin lezzetli turunçgil üst notalarından geliyor. Huile Prodigieuse® ’deki imza nota olan portakal çiçeğini içeren yağ, turunç özü eklenmesiyle taze bir form alıyor. 
Huile Prodigieuse® Néroli: Ruh ve Bedene Hitap Eden Kuru Yağ 
Néroli (portakal çiçeği), bergamot ve lavantanın yatıştırıcı ve bağımlılık yaratan kokularını birleştirip %100 doğal içeriğiyle bizi duyularımıza sürükleyen eşsiz bir cilt ve ruh bakımı armağan ediyor. Kullanıcıların %100’u kullandıktan sonra rahatlamış hissediyor. 
Huile Prodigieuse® Néroli organik ve bitkisel yağların (Organik Mürdüm Eriği Yağı ve Organik Susam Yağı) hassas kimyasıyla cildi ve saçları yağlı bir bitiş olmadan karşı konulamaz saten bir dokuya ve ışıltıya ulaştırıyor. %42’si organik olmakla beraber %100 doğal içeriklerden oluşturulan bu vegan formül cildi besliyor ve onarıyor. Saçı ise daha parlak bir hale getiriyor.
Tek Ürünle Etkili Yaz Bakımı Sırları
Dilediğiniz Huile Prodigieuse®,ü seçin ve yüzünüzde, saçlarınızda ve vücudunuzda kullanmak için yaratıcı önerilerimize kulak verin:
Işıltılı bir yüzün ipuçları:
⦁    Avuç içlerinize biraz Huile Prodigieuse® sıkın ve ısıtmak için ellerinizi ovuşturun. Yanaklarınızdan başlayarak dairesel hareketler ile tüm yüzünüze uygulayın.
⦁    Günlük bakım kreminizin içerisine birkaç damla Huile Prodigieuse® karıştırıp yüzünüze dairesel hareketlerle uygulayın.
⦁    Işıltılı bir gülüş için dudak bakım kreminize birkaç damla Huile Prodigieuse® damlatarak dudaklarınızın güzelliğini ön plana çıkarın.
Muhteşem bir cilt için güzellik önerileri:
⦁    Uygulamak istediğiniz bölgelere (göğüs, omuz, bacak) Huile Prodigieuse® sıkın. Dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın.
⦁    Banyo suyunuza birkaç damla Huile Prodigieuse® karıştırarak cildinizi ipeksi yumuşaklığa kavuşturabilirsiniz.
⦁    Manikür ve pedikür suyunuza birkaç damla Huile Prodigieuse® damlatın, bebek teni yumuşaklığında el ve ayaklarınızla göz kamaştırın.
Büyüleyici saçlar için Huile Prodigieuse® sırları:
⦁    Arzu uyandıran saçlar için fırçanıza Huile Prodigieuse® sıkın.
⦁    Islak saçınıza kuru yağınızı sıkıp ılık bir havlu ile saçınızı sarın, 15-20 dakika bekleyerek saçınızın ‘ü emmesine izin verin. Daha sonra şampuan ile yıkayın.
⦁    Manikür ve pedikür suyunuza birkaç damla Huile Prodigieuse® damlatın, bebek teni yumuşaklığında el ve ayaklarınızla göz kamaştırın.
 

 

Etiketler: Bakım Kremi
Temmuz 08, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR