Nuxe Merveıllance Lıft Serisi

Nuxe Merveıllance Lıft Serisi

4 MİLYAR AKTİF HÜCRENİN GÜCÜ TEK BİR DAMLADA!

Chlorella vulgaris, olağanüstü yenilenme kabiliyetine sahip eski bir alg’tir.
Nuxe bu seride chlorella vulgarıs’i tercih etti çünkü mikroskobik bir tatlı su yosunu olan bu zarın, 2,5 milyar yıl önce yeryüzünde ortaya çıkması ve direnci sayesinde günümüze kadar gelmeyi başarması oldu. Virüslerin bile geçemeyeceği kadar aşılmaz ve aktif moleküller açısından zengin olması da diğer bir sebep arasında gösterilebilir.
Olağanüstü bir yenilenme yeteneğine sahip ve her gün 4 yeni hücre doğuruyor.


Fransa’da Yapılan “Yeşil” Özütleme Yöntemi

Chlorella mikro-algleri İngiltere’de yetiştirme koşullarını optimize eden, izlenebilirliği ve tutarlı kaliteyi garanti eden biyoreaktörlerde işleniyor. Daha sonra mikro-alg zarında bulunan moleküllerle yüklü bir süperkritik co2 akışı ile çaprazlanmış bir çıkarıcıya yerleştirilirler, genellikle diğer yöntemleri kullanarak erişmek zordur. Sonuç, esansiyel yağ asitleri ve doğal antioksidanlarda konsantre, saf ve stabil bir mikro alg yağı özüdür. Bu nedenle 1 damla yağda 4 milyar mikro algin konsantre gücü bulunur. Bu yenilikçi özütleme yöntemi aynı zamanda çevreye duyarlı olma avantajına da sahiptir. Co2 geri dönüştürülebilir, neredeyse sonsuz kez yeniden kullanılır ve mikro-alg kalıntısı ayrıştırılır.


DERMAL-EPİDERMAL BAĞLANTI ÜZERİNDE TESTLERLE KANITLANMIŞ ETKİ


Nuxe dermal-epidermal bağlantıyı (deb), dermis ve epidermis arasındaki ara yüzü ve cildin gençliği için önemli bir alanı güçlendirmek için mikro-alg yağının güçlerini kullanır.
Dermal epidermal bağlantı, dermis ve epidermis arasında besin ve oksijen alışverişini sağlamanın yanı sıra, dalgalı şekliyle daha sıkı ve genç bir cilt görünümü sağlar.

Mikro alg yağı, etkinliğini deb’in gençliği için 2 temel bileşen üzerinde göstermiştir: kolajen 4 lifi üretimi 4 kat, laminin 5 üretimi 3.4 kat artar.
Yaşlanma süreci ve dış etkenler dermal-epidermal bağlantıda gevşemeye neden olur ve kolajen lif yoğunluğu azalır. Cilt dolgunluğunu ve sıkılığını kaybeder; cilt yüzeyinde kırışıklıklar görünmeye başlar.
Deb dalgalı şeklini geri kazanır, kolajen liflerinin üretimi artar ve cildin dolgunluğunu iyileştirir. Güçlendirilen iç yapılar sayesinde, cilt yüzeyi daha pürüzsüz, daha dolgun ve daha genç görünür. 


ÇEVRE DOSTU AMBALAJLAR

Geri dönüştürülebilir Merveillance LIFT ambalajı, çevresel etkiyi en aza indirecek şekilde tasarlandı. 

%35 daha az plastik
%22 daha az karton

ANINDA DOLGUNLUK ETKİSİ İÇİN PUDRALI BİR DOKU

⦁    SIKILAŞTIRICI KREM

%63 daha yumuşak bir cilt
Yenilikçi dokusu sayesinde bu pudramsı krem ​​cildi sıkılaştırır ve kırışıklıkları düzeltir. Normal ve karma ciltler için ideal olup kusursuz bir sonuç için doğal bir pürüzsüzlük etkisi yaratıyor
Kadınların %71'i ilk uygulamadan sonra ciltlerinin daha sıkı göründüğünü hissetti.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı 350TL’dir.

⦁    SIKILAŞTIRICI KADİFEMSİ KREM

Bu zengin krem ​​cildi sıkılaştırır ve kırışıklıkları düzeltir. Normal ve kuru ciltler için idealdir. Kolayca emilip cildi derinlemesine besleyen dokusu anında esneklik ve eşit bir cilt tonu sağlar. Özellikle kadınların %64’ünde,  2 aydan sonra cilt tonunda eşitlik görülmüştür, Kadınların %100’ü ciltlerinin daha güzel ve esnek olduğunu hissediyor.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı 350TL’dir.


SIKILAŞTIRICI VE AKTİVE EDİCİ YAĞ SERUM

Bu yaşlanma karşıtı serum, %100 aktif dokuya sahip güçlü bir konsantredir. Yalnızca 3 damla ile anında pürüzsüz bir  görünüm, daha esnek ve dolgun bir cilt sağlar. 1 ay düzeli kullanımdan sonra %32 daha sıkı bir cilt ile karşılaşacaksınız! Cildiniz gözle görülür bir şekilde daha genç görünecek. 

Tavsiye edilen tüketici fiyatı 380TL’dir.


SIKILAŞTIRICI GÖZ KREMİ

Doğal kökenli "pürüzsüz etki" dokusu sayesinde bu göz kremi, daha genç görünen gözler için 1. Uygulamadan itibaren anında kırışıklıkları, şişkinlikleri ve yorgunluk belirtilerini giderir. 1 ay sonra, göz çevresi daha sıkı görünür ve göz kapakları kalkık görünür. Kadınların %94'ü kırışıklıklarının ve ince çizgilerinin daha pürüzsüz olduğunu hissediyor.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı 330TL’dir.


KONSANTRE GECE KREMİ

Gerçek bir yaşlanma karşıtı konsantresi olan bu gece kremi, sanki fazladan 2 saat uyumuşsunuz gibi dinlenmiş ve pürüzsüz bir cilt görünümü sağlar, sabahları cildiniz enerji ile dolar. Kadınların %100’ünde onarılmış, pürüzsüz görünen bir cilt görülür ve kırışıklıklar giderilir.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı 350TL’dir.


DAHA GÜÇLÜ BİR CİLT İÇİN MASAJIN FAYDALARI

Evde dokunma sanatı; uzman tekniklerin gücü; masaj, sıkılaştırıcı bir etkiye katkıda bulunmak için cildi tüm gücüyle besler. 
Nuxe spa güzellik koçumuz Celiné Lambert ile evde kendi kendinize, uzman tekniklerle cildinizi sıkılaştırmayı öğrenin;

ÇİFT BAŞLIKLI SIKILAŞTIRICI YÜZ MASAJ ALETİ, BİRİ SERUM OLMAK ÜZERE İKİ ADET MERVEILLANCE LIFT ALIMINIZDA HEDİYENİZ!

2 yönlü şekillendirici başlığı ile bu masaj aleti, elmacık kemiklerini ve yüz hatlarını şekillendirmeye yardımcı olmak için ideal bir kendi kendine masaj aksesuarıdır. Sıkılaştırıcı basıncı, ışık saçan sonuçlar için cildin mikro dolaşımını uyarır. ‘sıkılaştırma’ rutininize ekleyeceğiniz ideal bir araçtır ve yaşlanma karşıtı cilt bakımı uygulamanızı benzersiz bir duyusal ritüele dönüştürür.


 

Etiketler: Bakım Kremi
Temmuz 08, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR